Upplev Stockholm – Eller låt någon annan göra det

År 2008 utnämndes ”En upplevelse” till årets julklapp. Ett väldigt brett begrepp som ändå speglade just detta år då upplevelseindustrin verkligen tog ett stort steg framåt. Sedan dess har utvecklingen gått åt samma håll och idag är det många som köper olika upplevelser i present till de som fyller år. Men självklart kan man även köpa en upplevelse själv för att krydda vardagen eller semesterturen.

Köpa Upplevelse

Det enklaste sättet att köpa upplevelsepresenter i Stockholm är att gå via någon av de hemsidor som presenterar ett stort utbud från flera olika aktörer i detta område, ex boxexperience.com. Det man ska komma ihåg är att alla upplevelser på hemsidan inte genomförs i Stockholm så man bör vara noga att kontrollera var själva aktiviteten kommer att utföras.

Har man svårt att bestämma kan det rekommenderas att läsa recensioner och artiklar om de olika aktiviteterna. Man får då lättare en bild över vad som egentligen väntar. För helt enkelt är det ju inte att sätta sig in i hur det är att köra Segway, vad scrambling är eller hur man åker Flyboard.

En del av dessa företag har även fysiska butiker och har man möjligheten är det alltid en fördel om man kan handla via dessa. Detta åtminstone om man har svårt att hitta den ”rätta” upplevelsepresenten.

Eller presentkort?

Känner man sig osäker på vilken upplevelse som passar bäst finns ju alltid alternativet att köpa ett presentkort. Dessa går att köpa på olika valörer och växlas därmed in mot den upplevelse som mottagaren själv vill vara med om. Ett smart och enkelt sätt att ge en uppskattat present – eller? Att få en present är en upplevelse i sig.

Om den som ger har tänkt till lite och köpt en specifik upplevelse så finns det en tanke bakom. En tanke som gör att gåvan blir mer personlig. Skulle presentkort vara det bästa skulle det alltid enbart vara presentkort i paketen på födelsedagar och på julen. Så försök att hitta något som passar. Det ger en bättre totalupplevelse.

This entry was posted in På plats, Sverige, Tips för Resan. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar