Hotell i Ystad

Att välja var man ska åka på semestern är inte alltid lätt. Sedan kommer valet av boende och hotell. Det finns en hel del att välja mellan men genom denna korta presentation av några av de hotell som finns i Ystad kanske valet blir lättare för de som tänkt åka dit.

Kåseholms Slott

Ett hotell som bjuder på något utöver det vanliga. Med mäktiga byggnader och ett lyxigt boende erbjuder Kåseholms Slott på en mix av historia och nutid. Rummen är inredda med antika möbler och huset har en spännande historia i sig själv som gärna berättas av de som jobbar där eller går att läsa om i broschyrer på hotellet. Det är byggt på 1700-talet men vissa delar har anor ända från 1600-talet.

Den som tar en promenad i närheten av hotellet bjuds på en härlig slottspark med det största kastanjträd som går att finna i Sverige. Troligtvis är det planterat på Karl XII:s tid.

Ravlunda Bränneri

Precis som namnet avslöjar så bjuder hotell Ravlunda Bränneri på lite alkoholhistoria. I byggnaden låg nämligen ett spritbränneri fram till en liten bit in på 1900-talet. Nu är det ett hotell med mycket modern inredning och ljusa färger.  Ett perfekt hotell för den som söker lugnet då det ligger i ett mycket lugnt och naturskönt område.

Ystad Saltsjöbad Hotell

Vill man bo centralt i Ystad men ändå nära havet är Ystad Saltsjöbad Hotell ett bra alternativ. Det har fyra stjärnor och överlag en mycket hög standard.  De 139 rummen har marina färger och detaljer vilket påminner om närheten till havet.

De som vill äta här kan välja mellan två olika restauranger.  Den ena, Port, har även den fokus på havet och vad det har att erbjuda. Den som hellre vill ha kött, hamburgare eller liknande ska istället välja att gå till Vitas.

Eftersom hotellet ligger extremt nära stranden är det många som njuter av de varma och soliga sommardagarna där.  Här finns även inomhusvarianter som passar de mer regniga dagarna. Bubbelpool och bastu är alltid välkommet inslag på en avslappnande semester.

Intresserad av detta hotell? Läs mer om det här

Välja är svårt – Boka är enkelt.

Även om det kan vara svårt att bestämma sig var man ska bo så är det i alla fall betydligt enklare att boka hotellnätterna. När man väl har bestämt sig för vilka datum semestern ska vara förlag i Ystad går man in på hotellystad.se  och klickar i dessa datum. Inom några sekunder presenteras hotell och dess priser och inom två minuter är sommarsemesterns boende bokat.

This entry was posted in Hotell & boende, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar