Billiga hotell i Trosa

Vad som ska klassas som billigt gällande hotellrum är mycket en bedömningsfråga. Ett rum som kostar 1000kr per natt kan mycket väl vara billigt i förhållande till vad man får för pengarna. Detta likaväl som ett rum för 500kr kan vara jättedyrt beroende på hotellets standard. Det många tänker på gällande billiga hotell är däremot att man kan få en natt på hotellet för under 500kr.

För den som söker efter billiga hotell i Trosa är absolut Vindeus Hotell ett alternativ. Lägsta priset är 392kr per person och natt vilket få hotell matchar. För detta pris får man del i ett tvåbäddsrum (Economy). Är det två personer som övernattar betalar man tillsammans 582kr vilket gör att priset per person blir mycket lågt – i klass med vandrarhem. För den som vill ha större boende går självklart priserna upp men det är billigt oavsett vilken storlek man söker efter. Det största alternativet är Familjerum för 4 personer som kostar 1395kr per natt.

Rummen:

Tvåbädds Economy – En av orsakerna till att hotellet kan hålla nere sina priser är att deras billigaste rum är mycket små dubbelrum. Här är det en våningssäng som erbjuder de två sängplatserna. Inget för bröllopsnatten kanske men perfekt för de som vill spara pengar. I varje rum finns en TV. Toalett och dusch delas med andra i korridoren. Detta likt ett vandrarhem. En annan likhet är att det finns ett gemensamt kök för alla gäster med kyl/frys, micro och enklare köksutrustning.

Tvåbäddsrum Standard – Ett rum som liknar ett ”klassiskt” hotellrum med två stycken enkelsängar (som kan dras ihop för den som föredrar dubbelsängen). Även de som bor i dessa rum får tillgång till det allmänna köket. Däremot har man här egen dusch och toalett vilket det kan vara värt att betala lite extra för.

Familjerum för 2 eller 4 personer – Ett litet mindre rum för hela familjen. Föräldrarna får sova i dubbelsängen (finns även rum med enkelsängar) medan barnen får plats i våningssängen. Ytterligare en liten bädd går att ställa i rummet så maximalt fem personer kan sova där. Med eget badrum och ett litet pentry blir det enkelt att få det bekvämt under vistelsen. Handikapptoalett finns i gemensamma utrymmen.

This entry was posted in Hotell & boende, Sverige. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar